SERIGRAFIA CREATIVA

SERI PAPER

SERIGRAFIA CREATIVA

L’objectiu del curs de SERIGRAFIA CREATIVA és dur a terme un projecte gràfic en paper, aprofundir en les passes de la tècnica, treballar el plantejament de l’obra i el procés creatiu, conèixer les eines necessàries per a executar el projecte i descobrir les dificultats tècniques que ens podem trobar en el procés de preparació i estampació. Tindrà una part d’explicació teòrica, però principalment es treballarà de manera pràctica tot el procés, plantejant un projecte individual de serigrafia fins a tres colors.

En què consiteix?
El taller es traballarà en un format semi-intensiu, en 4 mòduls de 4 hores cada un, amb un total de 16 hores. S’abordarà tot el procés serigràfic de manera global però tenint en compte tots els aspectes fonamentals del procés, des del plantejament de la imatge, fins a la preparació i recuperació de les pantalles de serigrafia i l’acabat de l’estampació. Cada participant farà 2 edicions, una de 8 estampes A3 + 2 proves + 1 per al taller, i l’altra de 20 estampes A2 com a màxim + 5 proves + 3 estampes per al taller.
El curs inclou tot el material, tintes, fotolits, material de neteja, paper de proves i paper d’estampació.

Condicions:
El grup serà de 6 persones com a màxim. Si no arribam a un mínim de 4 persones, el curs s’ajornarà a una nova data dins el mes següent.
No cal tenir experiència prèvia però és recomanable un mínim d’habilitats creatives.

Quan es fa?
DIJOUS 31.08.17 de 16 a 20h
DIVENDRES 01.09.17 de 16 a 20h
DISSABTE 02.09.17 de 9,30 a 19h

Preu 215€
(I.V.A inclòs)

Per formalitzar la INSCRIPCIÓ cal emplenar el següent formulari:

CURS TANCAT

Informació: info@casainundada.com / 971 520 195